14:00

Dalen/Krokslätts FF

Referat: Floda BoIF 2 - Dalen/Krokslätts FF

Tre matcher, tre nollor och tre vinster i rad.

En solig lördag borta i Floda på riktigt gräs är fina förutsättningar för match och vilken match det blev! Innehållande mål, röda kort, oklara domslut och Diu som målvakt är recept för succé.

Vi började matchen bra och från sidan kändes det som att vi hade full kontroll på situationen. Detta fram tills Rasmus drog på sig ett rött kort (osäker på vad regelboken säger om att det faktiskt skulle vara rött, men domaren dömer). Diu fick hoppa in i mål och fixk stå för en fin räddning direkt. Vi tar över matchen mer och mer, vilket tillslut resulterar i att Erik sättet dit 0-1 på retur. Strax därefter blåser domaren av för halvlek.

I halvlek gör vi formationsbyte och snackar om att vi i andra halvleken får visa på prov på karaktär.

I andra halvleken ligger vi och försvarar lågt och satsar på omställningar. Vi är oerhört kompakta och vid långa stunder äger vi faktiskt även bollen. På en fast situation i mitten av andra lyfter Edelvik in en fin boll i bortre delen av straffområdet där Joel fint tar ner bollen och sätter dit 0-2. Laget storspelar, Diu agerar prime Buffon och Rasmus gör nytta från sidan trots rött kort!